MOBILDISKOTEK KLAR TIL AT STÅ FOR DIN NÆSTE FESTUDLEJNING

Vi har alt til din fest; Lys, lyd, fadølsanlæg, popcorn, softice maskiner og meget mere!

FÅ SAT GANG I FESTEN MED VORES FESTUDLEJNING

Skal du til at planlægge din næste firmafest, din fødselsdag eller måske et bryllup? Så lej en DJ og lad Nattefesten.dk hjælpe dig med at skabe en aften du og dine gæster aldrig kommer til at glemme.

Vi er et eventbureau og mobildiskotek, som er eksperter i at skabe arrangementer med storslåede musiknumre, dekorationsbelysning og den flotteste pynt.

Overlad arbejdet til os, og vi sikrer dig, at dit arrangement bliver en succes.

Vi har base i København, men da intet skal sætte en stopper for en god fest, er vi klar til at hjælpe dig med din festudlejning, hvor end på Sjælland det drejer sig om.

DER ER IKKE DEN FEST VI IKKE KAN KLARE

Du befinder dig midt ude på dansegulvet med Martini i hånden. Det er fyldt med folk i deres stiveste puds, og de synger alle med på både 70’er, 80’er, 90’er og moderne musik. Selv bliver du fanget af stemningen og begynder at svinge dine hofter i takt til musikken. En uforglemmelig aften for dig og alle andre!

​Sådan et scenarie er det, vi som mobildiskotek stiler efter. Vores festudlejning rummer det hele: firma-, tema- eller farvefest. Om du ønsker en aften, hvor alle ligner skuespillerne fra James Bond, The Great Gatsby eller noget helt andet – så er vi med på den.

Vi står for, at jeres lokaler og musik matcher dit valg af tema, så alle får en uforglemmelig aften.​

VI GIVER DIG DEN BEDSTE MUSIK

Vi samarbejder med de bedste DJ’s over hele landet, og de kan alle spille det hele! Så er du i humør til musik fra 60’erne, eller er du mere til de nyeste numre fra hitlisten? Vi opfylder dine ønsker, så stemningen kommer til at matche festen og atmosfæren.

​Når vi spiller musik til din fest, er vi altid velklædte. Og vi sørger for at matche stilen til din fest – om det er en børnefødselsdag, gymnasiefest eller et bryllup. Og vi kommer altid i højt humør.

MANGLER DU ET MOBILDISKOTEK TIL DIN FEST? KONTAKT OS NU

Hos Nattefesten.dk sætter vi en stor ære i, at det vi bidrager med til jeres fest, gør dagen uforglemmelig.

Dette har altid været vores mål, og som mobildiskotek går vi ikke ned på hverken sjov, udstyr, musik, pynt eller noget andet.

Så mangler du et eventbureau til at stå for din næste festudlejning? Så kontakt os nu, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere. Vi er klar til at hjælpe dig med alle livets fester!

Skal vi hjælpe dig med din fest?

Udfyld formularen med dine ønsker og information om den fest du skal holde, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud og en god pris!​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Super service hos Nattefesten"

Vi lejede en softice maskine til vores datter konfirmation og det var en rigtig professionelt maskine som bare lavede det bedste soft ice Vi kommer helt sikkert igen

Mette Knudsen

​★★★★★

"Hurtig, nem og god service"

Hurtigt, nemt og god service. Jeg skulle bruge noget koncentrat til egne slush-ice maskine, jeg hentede selv og ejeren er meget flink. Selvom jeg ikke lejede udstyret, fik jeg en hurtigt gennemgang og gode råd til anvendelse og rengøring. Kan klart anbefales.

Jacob Mai Kaaber

​★★★★★

"Super fed DJ"

Vi benyttede os af nattefesten.dk, da vi skulle holde 40 års fødselsdag.

Det var en fantastisk oplevelse. Meget fin service da vi ringede til dem.

Og DJ'en spillede super god musik, der sørgede for at vores gæster var på dansegulvet hele aftenen.

Cecilie Jensen​

Kontakt Nattefesten

Kontakt os i dag, hvis vi skal være behjælpelige med din fest. Vi kan stå for det hele, eller du kan leje de ting du behøver. Kontakt os nu!

Udlejning af maskiner og udstyr

Hele pakkeløsninger

Få et skræddersyet tilbud

Skriv til os på info@nattefesten.dk

eller ring på telefon: ​40 30 70 50

Følg med på Facebook

Nattefesten V/ Per Laub

CVR: 31324718

Violinvej 34, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning