FÅ EN FESTLIG FØDSELSDAG

Vi hjælper dig med alle slags fødselsdagsfester​

​Få din fødselsdag til at blive lige et step bedre med en professionel DJ fra Nattefesten Eventbureau.


Vi hjælper dig med alle slags fødselsdagsfester. Måske fylder du 18 år og ønsker det helt store gear med kæmpe lysshow og de hotteste rytmer? Eller skal du holde en 30-års fødselsdagsfest og ønsker, at festen skal fortsætte til langt ud på natten? Vi sætter en stor ære i, at det bliver en festlig og uforglemmelig aften med rigtig god stemning, lige meget hvilken fest I skal holde.

Vores DJs kan løfte stemningen med al den danse glade musik fra f.eks. 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne og helt frem til de nyeste radiohits, der får alle i godt humør og får skabt en dejlig stemning og fyldt dansegulvet.

Alle DJ’s møder selvfølgelig altid op i præsentabel beklædning og i festligt humør, og de har alle mange års erfaring. Og tager selvfølgelig meget gerne imod musik ønsker hele aftenen.​

Inden jeres fest sender vi jer nogle musikpapirer, hvor I kan udfylde speciale musikønsker, jeres ynglings band eller den musikstil I ønsker, der skal spilles – så vi er helt forberedt inden jeres fest. Der er ingen begrænsninger, så vi tager imod alle de musikønsker, I måtte komme med.

Ingen fødselsdagsfester er ens, derfor tager vi altid en snak med jer for at aftale, hvad I ønsker. Skal I have det store lysshow eller bare et par enkelte lamper for at skabe den hyggelige stemning. Vi har anlæg med den bedste lyd til alle størrelser af fester.​​

Vi sørger for at opstille anlæg, lysshow og evt. ekstra lejet udstyr inden Jeres gæster ankommer, så vi ikke går i vejen.

Vi underholder hvert år til mange fester af alle slags og alle størrelser, og vi gør altid alt for, at det bliver en kæmpe succes, og der bliver skabt gode minder. Dette har vi gjort med stor glæde siden 1995. Vi har anlæg og musik til at tilfredsstille alle aldre og ved, hvad der skal til for at gøre din fødselsdag til noget specielt og festligt.

Og som vi siger: ‘En fest er intet uden go’ musik!’

Vi kan hjælpe Jer med stort set alt til fødselsdagen.

 • DJ
 • Musikanlæg
 • Lysshow
 • Slush ice maskiner
 • Soft ice maskiner
 • Milkshake maskiner
 • Popcorn maskiner
 • Chokolade fontæner
 • Fadølsanlæg
 • Bardiske
 • Dekorationsbelysning

oplevelsesrige firmafester.

KONTAKT OS

​​

Skal vi hjælpe dig med din fest?

Udfyld formularen med dine ønsker og information om den fest du skal holde, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud og en god pris!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Super service hos Nattefesten"

Vi lejede en softice maskine til vores datter konfirmation og det var en rigtig professionelt maskine som bare lavede det bedste soft ice Vi kommer helt sikkert igen

Mette Knudsen

​★★★★★

"Hurtig, nem og god service"

Hurtigt, nemt og god service. Jeg skulle bruge noget koncentrat til egne slush-ice maskine, jeg hentede selv og ejeren er meget flink. Selvom jeg ikke lejede udstyret, fik jeg en hurtigt gennemgang og gode råd til anvendelse og rengøring. Kan klart anbefales.

Jacob Mai Kaaber

​★★★★★

"Super fed DJ"

Vi benyttede os af nattefesten.dk, da vi skulle holde 40 års fødselsdag.

Det var en fantastisk oplevelse. Meget fin service da vi ringede til dem.

Og DJ'en spillede super god musik, der sørgede for at vores gæster var på dansegulvet hele aftenen.

Cecilie Jensen​

Kontakt Nattefesten

Kontakt os i dag, hvis vi skal være behjælpelige med din fest. Vi kan stå for det hele, eller du kan leje de ting du behøver. Kontakt os nu!

Udlejning af maskiner og udstyr

Hele pakkeløsninger

Få et skræddersyet tilbud

Skriv til os på info@nattefesten.dk

eller ring på telefon: ​40 30 70 50

Følg med på Facebook

Nattefesten V/ Per Laub

CVR: 31324718

Violinvej 34, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning