ALT TIL BØRNEFØDSELSDAG – SLIP FOR INDKØBSRÆSET OG PLANLÆGNINGEN

En fest hvor hygge og sjov er i fokus​

Skal du afholde børnefødselsdag, så ved du formentlig allerede alt for godt, hvor både tidskrævende og uoverskueligt det kan være at købe alt det ind, der skal bruges.​

Samtidig vil man selvfølgelig gerne sikre sig, at det bliver en fantastisk fest for både fødselaren og de andre børn. Heldigvis kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder alt til børnefødselsdag, så du kan slippe for indkøbsræset og planlægningsarbejdet. Vi leverer det hele på én gang til kunder i København og på resten af Sjælland.​

Vi har særligt specialiseret os i at levere alt til børnefødselsdag i forbindelse med en temafest. Det kan for eksempel være temaer som:

Ønsker du for eksempel at afholde en børnefødselsdag med et Frost tema, så sørger vi for at levere både pynt, service og så videre.​

KOMBINER TEMAFESTEN MED VORES FESTUDLEJNINGSPRODUKTER

Du kan med stor fordel kombinere vores levering af alt til børnefødselsdag med vores festudlejningsprodukter, hvis du virkelig vil sætte prikken over i’et på festen og overraske børnene.

Vi tilbyder blandt andet udlejning af:

  • ​Slushicemaskine
  • ​Popcornmaskine
  • ​Softicemaskine
  • ​Andre lignende maskiner.

KONTAKT OS OG BESTIL ALT TIL BØRNEFØDSELSDAG

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at slippe for indkøbsræset til børnefødselsdagen.

Du kan bestille alt til børnefødselsdag hos os og dermed få en komplet temafest til dit barns fødselsdagsfest med alt, hvad det indebærer. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke temaer vi skal tilbyde, eller hvad der er en del af vores pakker, så er du selvfølgelig også altid mere end velkommen til at kontakte os.

 KONTAKT OS​

Skal vi hjælpe dig med din fest?

Udfyld formularen med dine ønsker og information om den fest du skal holde, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud og en god pris!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Super service hos Nattefesten"

Vi lejede en softice maskine til vores datter konfirmation og det var en rigtig professionelt maskine som bare lavede det bedste soft ice Vi kommer helt sikkert igen

Mette Knudsen

​★★★★★

"Hurtig, nem og god service"

Hurtigt, nemt og god service. Jeg skulle bruge noget koncentrat til egne slush-ice maskine, jeg hentede selv og ejeren er meget flink. Selvom jeg ikke lejede udstyret, fik jeg en hurtigt gennemgang og gode råd til anvendelse og rengøring. Kan klart anbefales.

Jacob Mai Kaaber

​★★★★★

"Super fed DJ"

Vi benyttede os af nattefesten.dk, da vi skulle holde 40 års fødselsdag.

Det var en fantastisk oplevelse. Meget fin service da vi ringede til dem.

Og DJ'en spillede super god musik, der sørgede for at vores gæster var på dansegulvet hele aftenen.

Cecilie Jensen​

Kontakt Nattefesten

Kontakt os i dag, hvis vi skal være behjælpelige med din fest. Vi kan stå for det hele, eller du kan leje de ting du behøver. Kontakt os nu!

Udlejning af maskiner og udstyr

Hele pakkeløsninger

Få et skræddersyet tilbud

Skriv til os på info@nattefesten.dk

eller ring på telefon: ​40 30 70 50

Følg med på Facebook

Nattefesten V/ Per Laub

CVR: 31324718

Violinvej 34, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning