LEJ EN DJ TIL DIN FEST

SKRU OP FOR MUSIKKEN OG SÆT GANG I FESTEN

​Skal du holde fest, og leder du i den forbindelse efter en erfaren DJ, der kan fyre op for musikken og sætte gang i festen og ikke mindst dansegulvet? Så lej en DJ her hos Nattefesten.dk. Vi udlejer både DJ’s til fester i København og på hele det øvrige Sjælland, og det gælder både private fester og firmafester af enhver art.

Hos os kan du leje en DJ med pult og andet professionelt udstyr til blandt andet:

  • Føds​elsdag
  • Firma​fest
  • Andre større arrangementer.

HVAD KOSTER DET AT LEJE EN DJ?

VI tilbyder en skarp pris på at leje en DJ. Hos os kan du booke en DJ til kun 4.300 kr., og med i denne pris får du både anlæg, lysshow og DJ i fire timer.

Vi kan også tilbyde et skræddersyet tilbud, hvis du foretrækker det.

Ovenstående pris kan også kombineres med vores andre ydelser, som for eksempel festudlejning. Det betyder, at du også kan leje fadølsanlæg, slush ice maskine og meget andet til din fest gennem os.

Uanset om du skal holde en privat fest, eksempelvis et bryllup, en konfirmation eller en fødselsdagsfest, eller om du mangler en DJ til din gymnasiefest eller firmafest, så står vi klar til at hjælpe dig.

KONTAKT OS I DAG OG BOOK EN DJ TIL FEST

​Ved at leje en DJ til din fest slipper du selv for at skulle holde styr på musikken, og samtidig får du et fedt lysshow og masser af god musik, som vil sætte gang i ethvert dansegulv.

Lyder det som noget, du kan bruge til din fest? Så kontakt os allerede i dag og book en DJ til din fest.

Vi kommer ud til fester i hele København og omegn samt på resten af Sjælland. Du kan enten vælge at benytte dig af vores faste pris, der inkluderer DJ, anlæg og lysshow i fire timer, eller du kan vælge at få skræddersyet et uforpligtende tilbud med en fast pris, der matcher dine ønsker og behov.

Skal vi hjælpe dig med din fest?

Udfyld formularen med dine ønsker og information om den fest du skal holde, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud og en god pris!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi hjælpe dig med din fest?

Udfyld formularen med dine ønsker og information om den fest du skal holde, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud og en god pris!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Super service hos Nattefesten"

Vi lejede en softice maskine til vores datter konfirmation og det var en rigtig professionelt maskine som bare lavede det bedste soft ice Vi kommer helt sikkert igen

Mette Knudsen

​★★★★★

"Hurtig, nem og god service"

Hurtigt, nemt og god service. Jeg skulle bruge noget koncentrat til egne slush-ice maskine, jeg hentede selv og ejeren er meget flink. Selvom jeg ikke lejede udstyret, fik jeg en hurtigt gennemgang og gode råd til anvendelse og rengøring. Kan klart anbefales.

Jacob Mai Kaaber

​★★★★★

"Super fed DJ"

Vi benyttede os af nattefesten.dk, da vi skulle holde 40 års fødselsdag.

Det var en fantastisk oplevelse. Meget fin service da vi ringede til dem.

Og DJ'en spillede super god musik, der sørgede for at vores gæster var på dansegulvet hele aftenen.

Cecilie Jensen​

Kontakt Nattefesten

Kontakt os i dag, hvis vi skal være behjælpelige med din fest. Vi kan stå for det hele, eller du kan leje de ting du behøver. Kontakt os nu!

Udlejning af maskiner og udstyr

Hele pakkeløsninger

Få et skræddersyet tilbud

Skriv til os på info@nattefesten.dk

eller ring på telefon: ​40 30 70 50

Følg med på Facebook

Nattefesten V/ Per Laub

CVR: 31324718

Violinvej 34, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning