Få en flot fest med dekrorationsbelysning

Kan du forestille dig at holde din næste fest i et flot pyntet lokale badet i lyserøde farver, eller i et lokale hvor lystråler i alle regnbuens farver kastes op ad væggene?

Kunne det ikke være fantastisk?

Belysning er med til at skabe den helt rette stemning. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af dekorationsbelysning, og mon ikke vi kan finde en sammensætning, der passer perfekt til dit arrangement.

Få netop den belysning, du ønsker

Hvis du spørger os, er en fødselsdagsfest, en firmafest eller et bryllup bare ikke det samme uden en farverig belysning.

Lad os hjælpe dig med at skabe en fortryllende aften, som dine gæster sent vil glemme.

Vi kan levere alle former for lys i alverdens farver. Ønsker du f.eks. oplysning af scener eller et par lyseffekter til at skabe en hyggelig stemning til fødselsdagen? Eller har du brug for den helt store lysopsætning med scannere, moving heads, lasere, forskellige lyseffekter og lysbroer? Det er ikke noget problem, vi leverer det hele med et smil.

Vi kan desuden styre og redigere lyset fra vores lyspulte. Det gør, at vi kan skabe en ekstraordinær oplevelse for dine gæster.

Vi er din erfarne stemningsskaber

Vi har mange års erfaring med at opsætte den rette belysning og skabe en stemning, som folk sent glemmer.

Vi ved præcist hvor meget eller hvor lidt, der skal til for, at et arrangement bliver rigtig flot.

Har du brug for fortryllende belysning?

Ønsker du fortryllende belysning til dit næste arrangement? Så tøv ikke med at kontakte os.

Det kan du gøre ved at udfylde formularen længere nede. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

Ring til os
Skriv til os

Lån også følgende udstyr

Lydudstyr

Nattefesten.dk har alle størrelser af lydanlæg. Du kan f.eks. låne helt små anlæg med 2 små højttalere. De er anvendelige til konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og små firmafester.

Har du brug for et anlæg, der kan spille helt store haller op? Det kan vi også sagtens hjælpe dig med.

Vi kan stort set klare alle lydopgaver.

Kontakt os og lad os sammen finde ud af, hvilket anlæg du skal bruge til din næste arrangement.

Storskærme

Vi opsætter storskærme til mange forskellige arrangementer. Storskærme kan bruges til alt f.eks. til konferencer, hvor deltagerne skal kunne se, hvad der sker på scenen.

Vi kan levere skærme fra 1,5 m til 3 m i bredden. Alle vores skærme er belyst bagfra, hvilket vil sige, at der ikke skal stå projektorer ude midt i lokalet.

Vi kan f.eks. lave live videooptagelser på skærmene eller vise musikvideoer fra den musik, der spilles eller noget helt tredje.

Vi kan gøre lige, hvad du ønsker.

Dansepodier & konfettikanoner

Vi har alt, der skal til for at lave et festligt arrangement.

Til gymnasie- og handelsskolefester giver det altid en ekstra fed stemning at opsætte dansepodier. Vi udlåner dansepodier med skiftende lys, som med garanti sætter fut i enhver fest. Der er plads til mellem 1 og 5 på podierne, som er oplyst af 2 stk. pinspot nedefra.

Pris: Fra. 100 kr. ved samtidig leje af andet udstyr.

Vi kan også levere store effektive konfettikanoner, som kan skyde med alle former for konfetti i alle størrelser og farver. Og det er helt op til dig, hvornår festen, fødselsdagen eller et andet arrangement skal afsluttes med en festlig finale.

Al vores konfetti er professionel konfetti, som ikke afgiver farve, heller ikke selvom det bliver vådt. Desuden kræver udlejning af konfettikanoner, at vi selv har en tekniker med til arrangementet.

Pris: Fra 100 kr. stk. sammen med leje af andet anlæg.

Kontakt os