DJ til gymnasiefest og handelsskolefest

Hos Nattesfesten.dk byder vi jer velkomne til et brag af en fest! Lej en DJ til gymnasiefest, og lad vores eventbureau stå for at spille de fedeste rytmer til jeres næste gymnasie- eller handelsskolefest. Vi kommer ud til fester i København og på hele Sjælland.

Vi omdanner jeres skole til det vildeste diskotek

Vi sætter det helt store gear op med store højttalere, der brager ud med den fedeste lyd, et flot lysshow og røg i alle regnbuens farver, så vi omdanner jeres skole til det vildeste diskotek.

​Vores dygtige og professionelle DJ til gymnasiefest og handelsskolefest spiller altid de nyeste og fedeste hits blandet med alle de gode klassikere, som alle kender og kan synge med på. 

Samtidig kan I hele aftenen komme op til vores søde DJ og ønske de numre, som I godt kunne tænke jer at høre. 

Vi er der for jeres skyld, og vi vil gøre alt for at spille den fedeste musik, så festen bliver så vild og sjov som overhovedet muligt.

Vi har arrangeret gymnasiefester i mange år, og vi elsker at feste med jer. 

Kontakt os og hør mere eller book en DJ til gymnasiefest

Vi hører meget gerne fra jer, hvis I har nogle spørgsmål, hvis I kunne tænke jer at høre mere om vores firma og DJ’s, eller hvis I kunne tænke jer at booke en DJ til gymnasiefest eller handelsskolefest. Vi elsker at sørge for, at I får lige netop den fest, som I ønsker, og vi tager derfor ud til fester på hele Sjælland.

Skal vi hjælpe dig med din fest?

Udfyld formularen med dine ønsker og information om den fest du skal holde, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud og en god pris!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Super service hos Nattefesten"

Vi lejede en softice maskine til vores datter konfirmation og det var en rigtig professionelt maskine som bare lavede det bedste soft ice Vi kommer helt sikkert igen.

Mette Knudsen

​★★★★★

"Hurtig, nem og god service"

Hurtigt, nemt og god service. Jeg skulle bruge noget koncentrat til egne slush-ice maskine, jeg hentede selv og ejeren er meget flink. Selvom jeg ikke lejede udstyret, fik jeg en hurtigt gennemgang og gode råd til anvendelse og rengøring. Kan klart anbefales.

Jacob Mai Kaaber

​★★★★★

"Helt klart pengene værd"

Vi benyttede os af nattefesten.dk, da vores søn skulle døbes. Super fint firma, helt klart pengene værd og fin pris! Det er ikke sidste gang vi benytter os af Peer og nattefesten!!!

Nanna Sofie Johansen

Kontakt Nattefesten

Kontakt os i dag, hvis vi skal være behjælpelige med din fest. Vi kan stå for det hele, eller du kan leje de ting du behøver. Kontakt os nu!

Udlejning af maskiner og udstyr

Hele pakkeløsninger

Få et skræddersyet tilbud

Skriv til os på info@nattefesten.dk

eller ring på telefon: ​40 30 70 50

Følg med på Facebook

Nattefesten V/ Per Laub

CVR: 31324718

Violinvej 34, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning